Opleidingen en Trainingen

Janssen & Janssen heeft veel kennis in huis die we graag met jou willen delen. Primair hebben we als doel om incasso’s voor je te incasseren. Daarnaast vinden we het als partner net zo belangrijk om je te helpen met het verminderen van het aantal incasso’s of met het oplossen van juridische vraagstukken. Het investeren in de kennis en kunde van jou of jouw medewerkers draagt bij aan deze doelstellingen.

 

Kwaliteit staat voorop

Kwaliteit én persoonlijke aandacht staan centraal in onze opleidingen. Ervaren trainers maken de verschillende onderwerpen begrijpelijk en inzichtelijk met aansprekende praktijkvoorbeelden. En door veel interactie en oefeningen maken deelnemers zich nieuwe vaardigheden eigen.

 

Maatwerk en incompanytrainingen

Naast de trainingen die op onze site staan, verzorgen we ook maatwerktrainingen. Zijn er specifieke onderwerpen die je in een training terug wilt zien? Of wil je de training op je eigen locatie laten plaatsvinden? Laat het ons weten via het contactformulier en wij nemen snel contact met je op om de mogelijkhede te bespreken. Je kunt ook meteen contact opnemen met Saskia van de Schoot of Claartje Bom. Dat kan op nummer +31 (0)88 730 34 37 of stuur een mail naar .... Wij denken graag met je mee. 

 

Voor verschillende doelgroepen en thema’s hebben we trainingen ontwikkeld. Klik hieronder voor een korte omschrijving en de trainingen.

 

branche corporaties Woningcorporatie

Vastgoed
Vastgoed
Creditmanagement_100x100 Creditmanagement
de ondernemer

MKB

icon_interview Communicatie
meetlat Maatwerk
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail
Neem contact op

xHeeft u een vraag?