Opleidingen en Trainingen

Janssen & Janssen heeft veel kennis in huis die we graag met jou willen delen. Primair hebben we als doel om incasso’s voor je te incasseren. Daarnaast vinden we het als partner net zo belangrijk om je te helpen met het verminderen van het aantal incasso’s of met het oplossen van juridische vraagstukken. Het investeren in de kennis en kunde van jou of jouw medewerkers draagt bij aan deze doelstellingen.

 

Kwaliteit staat voorop

Kwaliteit én persoonlijke aandacht staan centraal in onze opleidingen. Ervaren trainers maken de verschillende onderwerpen begrijpelijk en inzichtelijk met aansprekende praktijkvoorbeelden. En door veel interactie en oefeningen maken deelnemers zich nieuwe vaardigheden eigen.

 

Maatwerk en incompanytrainingen

Naast de trainingen die op onze site staan, verzorgen we ook maatwerktrainingen. Zijn er specifieke onderwerpen die je in een training terug wilt zien? Of wil je de training op je eigen locatie laten plaatsvinden? Laat het ons weten! Saskia van de Schoot of Claartje Bom staan je graag te woord en denken graag met je mee over de mogelijkheden.

 

Je kunt direct met ons contact opnemen door een mailtje te sturen naar ... of door te bellen naar +31 (0)88 730 3457. 

 

Voor verschillende doelgroepen en thema’s hebben we trainingen ontwikkeld. Klik hieronder voor een korte omschrijving en de trainingen.

 

branche corporaties Woningcorporatie

Vastgoed
Vastgoed
Creditmanagement_100x100 Creditmanagement
de ondernemer

MKB

icon_interview Communicatie
   
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail
Neem contact op

xHeeft u een vraag?