Samen klussen voor NLdoet

NLdoetTijdens de jaarlijkse vrijwilligersactie van het Oranje Fonds afgelopen vrijdag 11 maart is een groep van 21 Janssen & Janssen collega’s van diverse vestigingen samen gaan klussen. Een groep heeft de handen uit de mouwen gestoken en een alleenstaande moeder met vijf kinderen geholpen om een frisse start te maken. Van boven tot onder is het huis aangepakt. Wanden texen, kozijnen en plinten schuren en in de grondverf zetten, muren behangen en vloerbedekking verwijderen. Als een volleerd klusteam gingen zij door het huis. Na een dag hard werken, was het resultaat al verbluffend. Wat een verschil met een aantal uur daarvoor. Op zaterdag ging een klusteam van een bouwbedrijf verder aan de slag met het leggen van de vloer en het aflakken van kozijnen en plinten.

 

De andere groep heeft op uitnodiging van opdrachtgever woningcorporatie Area meegedaan aan hun actie door te helpen met schilderen, schoonmaken, repareren en het snoeien van bomen. Met z’n allen is er hard gewerkt en het initiatief werd door zowel medewerkers als betrokken personen erg hoog gewaardeerd. 

 

NLdoet

Het Oranje Fonds organiseert jaarlijks, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. De afgelopen 10 jaar zijn er maar liefst 40.000 klussen geklaard en hebben 1,5 miljoen mensen deelgenomen.

 

Betrokken bij de maatschappij

Dit is niet de eerste maatschappelijke actie waaraan Janssen & Janssen meedoet. Eerder zetten medewerkers zich in voor onder andere de Voedselbank, Stichting Leergeld Nederland en KWF Kankerbestrijding.

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail
Neem contact op

xHeeft u een vraag?