Vanaf 11 januari is Janssen & Janssen ‘SEPA proof’

Per 1 februari aanstaande gelden er in Europa nieuwe regels voor het betalingsverkeer. Het doel hiervan is een gezamenlijke betaalmarkt, waar iedereen op dezelfde wijze betaalt. Dit geldt zowel voor consumenten als bedrijven. Dit wordt ook wel SEPA genoemd (Single Euro Payment Area).

 

Het gevolg van deze nieuwe regels is dat rekeningnummers moeten worden aangepast naar een International Bank Account Number (IBAN).  Vanaf 1 februari zijn rekeningnummers zoals ze nu gehanteerd worden niet meer bruikbaar.

 

Vanaf 11 januari gaan wij over op IBAN. Onze systemen zijn dan geheel ingericht op het gebruik van IBAN rekeningnummers. Wij zijn daarmee SEPA-proof.

 

Voor onze opdrachtgevers is het belangrijk dat zij IBAN-rekeningnummers gaan aanleveren. Inmiddels hebben wij  met een groot aantal opdrachtgevers hierover contact gehad. Daaruit hebben wij kunnen constateren dat het grootste gedeelte inmiddels over is op IBAN. Bent u nog niet over of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

 

Inmiddels hebben we debiteuren die gebruik maken van een betalingsregeling nieuwe mogelijkheden geboden om periodieke betalingen te verrichten.

 

Voor meer informatie kunt u terecht op www.overopiban.nl

 

Wilt u snel een rekeningnummer omzetten naar een IBAN? Ga dan naar www.ibanbicservice.nl

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail
Neem contact op

xHeeft u een vraag?