Janssen & Janssen maatschappelijk bewust

In deze roerige economische tijden willen we graag ons steentje bijdragen aan de maatschappij. We hebben onze opdrachtgevers in december geïnformeerd dat we een drietal goede doelen actief gaan ondersteunen, te beginnen met de donatie van ons budget wat we beschikbaar stellen voor kerstgeschenken.

 

Aanvullend gaan we, naast onze steun aan KWF Kankerbestrijding, deze goede doelen nog eens extra ondersteunen door actieve inzet tijdens maatschappelijke dagen, die we komend jaar gaan organiseren voor en door onze medewerkers. We hebben gekozen voor de volgende drie doelen:

 

Voedselbanken Nederland.
Dit is de landelijke organisatie waarbij acht regionale voedselbanken zijn aangesloten. De voedselbank verstrekt verkregen voedsel gratis aan de armste mensen in Nederland en doen dat uitsluitend met vrijwilligers.

Stichting Leergeld.
Deze stichting wil kinderen weer mee laten doen. Ze helpen kinderen tussen de 4 en 18 jaar, die in gezinnen met bijstandsniveau opgroeien, om zich te ontplooien, te ontwikkelen en mee te laten tellen. Dat doen ze door ervoor te zorgen dat deze kinderen mee op schoolreisje kunnen, de mogelijkheid krijgen om te sporten of muziekles kunnen  volgen.


Nationaal Ouderenfonds.

Het belangrijkste doel van dit fonds is het tegengaan van eenzaamheid bij ouderen. Jaarlijks worden er 60.000 ouderen geholpen met structurele diensten en activiteiten zodat ze zichzelf weer kunnen redden en sociale contacten kunnen onderhouden.

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail
Neem contact op

xHeeft u een vraag?