Janssen & Janssen branchewinnaar van de Nationale Business Succes Awards 2015

Afgelopen week zijn we verrast met bijzonder nieuws! Janssen & Janssen is branchewinnaar geworden van de Nationale Business Succes Award 2015, de grootste ondernemersprijs in Nederland.  Dit is een initiatief van De Succesfactor.

 

Binnen de branche 'gerechtsdeurwaarders' is Janssen & Janssen nu branchevertegenwoordiger. Later dit jaar zal uit alle branchevertegenwoordigers een uiteindelijke winnaar worden gekozen.  We zijn beoordeeld op verschillende aspecten, zoals visie, missie en strategie, marktbenadering en innovatie. We zijn natuurlijk enorm trots op de beoordeling die we hebben gekregen!

 

Onze dankbaarheid gaat dan ook uit naar onze collega's. Zij maken het verschil. Maar een woord van dank aan onze opdrachtgevers is zeker op zijn plaats. Zonder hen was dit niet gelukt. Dankzij het vertrouwen in onze organisatie blijven we stappen zetten. Het samenwerken met opdrachtgevers geeft ons plezier, energie en inspiratie.

 

De Nationale Business Succes Awards is een initiatief van het TV programma ‘De Succesfactor’ (RTL7). In de uitzending van zondag 26 april zullen wij als branchewinnaar worden gepresenteerd. In deze uitzending lichten we onze strategie en drijfveren toe. Heeft u tijd?  Kijk dan aanstaande zondag om 12:55 naar ‘De Succesfactor’.

 

Lees hier het gehele persbericht van De Succesfactor.

 

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail
Neem contact op

xHeeft u een vraag?