Futura kiest voor Janssen & Janssen

Met gepaste trots kunnen wij u melden dat het samenwerkingsverband Futura Janssen & Janssen heeft gekozen als voorkeurs incassopartner voor de vier Woningcorporaties Wonen Breburg, Zayaz, Casade en Allee Wonen. Na een door inkooporganisatie Trevian begeleidt inkooptraject zijn recent de contracten hiertoe ondertekend.  Janssen & Janssen zal onder meer voor Wonen Breburg vorderingen gaan behandelingen welke betrekking hebben op haar zittende en vertrokken huurders.

 

Antoon Donkers , Algemeen Directeur bij Janssen & Janssen, is bijzonder verheugd met deze samenwerking: ”Het is een mooie uitbreiding van ons klantenportfolio. We werken al jarenlang voor een groot aantal woningcorporaties door heel Nederland. Het is een branche die uitstekend bij ons past. Naast onze deurwaardersactiviteiten zetten we ook regelmatig preventieve acties op touw. We hebben inmiddels bewezen dit succesvol toe te kunnen passen. Ik zie dan ook uit naar een prettige samenwerking.”

 

Futura is een bijzonder initiatief van de Brabantse wooncorporaties Wonen Breburg, AlleeWonen, Casade en Zayaz.  Dit initiatief heeft als gezamenlijke missie om bij te dragen aan een betere volkshuisvesting door middel van een gezamenlijk gecoördineerde sturing die op basis van schaalvergroting en kennisdeling moet leiden tot een verdere professionalisering. Daarnaast heeft deze samenwerking het doel om te vernieuwen en te inspireren.

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail
Neem contact op

xHeeft u een vraag?