Finale Nationale Business Succes Award 2015: stem op ons!

Nominatiebadge_2015In brieven woorden gebruiken die de lezer begrijpt. Het klinkt als een open deur, maar blijkt in de praktijk erg lastig te zijn. Zeker in onze branche vliegen de vaktermen en juridische benamingen je om de oren. Voor ons gesneden koek, maar voor de lezer absoluut niet. Daarom gaan we het taalgebruik aanpassen en eenvoudiger maken zodat de lezer de boodschap begrijpt. Samen met Stichting Lezen en Schrijven gaan we de uitdaging aan om laaggeletterdheid aan te pakken.

 

Moeite hebben met lezen en schrijven komt bij meer dan 10 procent van de volwassen bevolking voor. Zij kunnen hierdoor minder makkelijk een baan vinden, kampen vaak met gezondheidsproblemen en hun kinderen hebben een taalachterstand. Ook is er een relatie tussen taalbegrip en betaalproblemen. “We willen dat de lezer de boodschap goed begrijpt en actie onderneemt. Daarom passen we de teksten in onze communicatie aan in de taal die de doelgroep spreekt. We willen klantgericht zijn en onze klanten helpen, dan moeten we starten met begrijpelijker te communiceren”, aldus adjunct-directeur Saskia van de Schoot.

 

Steun Stichting Lezen en Schrijven en stem op ons

In 2015 zijn we branchewinnaar geworden van de Nationale Business Succes Award 2015, de grootste ondernemersprijs in Nederland. Nu staan we in de finale en maken we kans om de award in de wacht te slepen. De winnaar gaat met een cheque ter waarde van 100.000 euro naar huis en wij zullen dit geheel besteden aan taalontwikkeling samen met Stichting Lezen en Schrijvenom laaggeletterdheid in Nederland aan te pakken. Daarbij hebben wij jouw hulp bij nodig!

 

De stem van het publiek telt hard mee en jouw stem is voor ons dus heel belangrijk! Via een SMS-stemronde kun je van 10 tot en met 16 januari op ons stemmen. Dit gaat als volgt SMS gratis: NBSA [spatie] 6093 naar 4422.

 

Alvast heel hartelijk bedankt voor jouw hulp en steun!

 

Bekijk de uitzending van 'de Succesfactor', waarin wij onze strategie en drijfveren toelichten.

 

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail
Neem contact op

xHeeft u een vraag?