Dochterbedrijf NDA Incasso branchewinnaar Nationale Business Succes Award 2016

Graag maken we u deelgenoot van bijzonder nieuws! Ons ‘dochterbedrijf’ NDA Incasso is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar in de Debiteurenbeheerbranche, waarmee zij tevens genomineerd zijn voor de Nationale Business Succes Award 2016, de grootste ondernemersprijs in Nederland*.  

Het juryrapport toont hoge scores op de onderdelen visie, missie en strategie, maar ook op organisatieontwikkeling, marktbenadering en producten en dienst-ontwikkeling. Een kleine samenvatting uit het rapport:

NDA Incasso BV presenteert zich als de absolute specialist in een bijzondere branche, te weten die van debiteurenbeheer en incasso, in de ruimste zin van het woord. Zij heeft zich volledig gespecialiseerd in mensgericht incassobeleid en onderscheidt zich met name door haar grote knowhow en haar grote klant- en servicegerichtheid. Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een 100% focus op de klant maken van NDA Incasso BV een absolute topper in haar wereld.

We zijn natuurlijk enorm trots op de beoordeling die NDA Incasso heeft gekregen! Het voltallige team van NDA Incasso komt deze complimenten toe, want zij maakt dagelijks het verschil. Later dit jaar zal uit alle branchevertegenwoordigers een uiteindelijke winnaar van de Nationale Business Succes Award 2016 worden gekozen. NDA Incasso dingt mee!

Wilt u nog meer lezen, dan kunt u hier klikken voor het persbericht.

*Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaar de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. De Nationale Business Succes Award (2016) is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma (‘De Succesfactor’) en een hoofdprijs van 100.000 euro. In de uitzending van ‘De Succesfactor’ van zondag 26 juni zullen wij als branchewinnaar worden gepresenteerd. Heeft u tijd?  Kijk dan aanstaande zondag om 13:00 naar ‘De Succesfactor’ op RTL7.

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail
Neem contact op

xHeeft u een vraag?