Deelname aan Alpe d'HuZes: Janssen & Janssen zamelt €81.761,84 in

Afgelopen jaar deed Janssen & Janssen met twee teams mee aan Alpe d’HuZes. Gisteren werd het bedrag bekend gemaakt dat door de deelname van Janssen & Janssen bijeen werd gebracht: € 81.761,84. Dit bedrag komt volledig ten goede aan KWF Kankerbestrijding.

Vanuit Janssen & Janssen namen 2 teams met in totaal 25 sporters en vrijwilligers deel aan dit evenement, dat plaatsvond op 5 en 6 juni jl. In de aanloop naar Alpe d’HuZes werden verschillende initiatieven uitgezet die resulteerden in dit eindbedrag.

Jezelf inzetten voor een ander geeft positieve energie.”

Antoon Donkers, Algemeen Directeur van Janssen & Janssen, was de initiator van de deelname aan Alpe d’HuZes. ”Het was al een aantal jaren mijn wens om vanuit Janssen & Janssen deel te nemen aan Alpe d’HuZes. Kanker raakt ons eigenlijk allemaal, vroeg of laat, direct of indirect. Dit heb ik goed kunnen merken aan de motivatie van onze deelnemers. Jezelf inzetten voor een ander. Het klinkt zo eenvoudig, maar dat is het ook. Hoe druk we het ook hebben met werk, familie en vrienden, toch moet je tijd (kunnen) vrij maken om anderen te helpen. Iets wat ik me de afgelopen jaren steeds meer ben gaan realiseren. Jezelf inzetten voor een ander geeft positieve energie. En dat deel je op je werk, met je familie en vrienden.”

“Nu Alpe d’HuZes achter ons ligt kan ik beamen dat dit iets heel bijzonders in ons heeft losgemaakt. Een ongekende saamhorigheid. Dat heeft het beste in ons naar boven gebracht. Het eindbedrag van € 81.761,84 dat vanuit Janssen & Janssen bij elkaar is gebracht ligt hoger dan we vooraf hadden ingeschat. Niet alleen het gevolg van de samenwerking binnen onze teams, maar mede dankzij de motivatie en steun van onze eigen werknemers en bovenal de enthousiaste reacties van vrienden, familie, relaties en leveranciers. Ik kijk dan ook met veel plezier (en gepaste trots) terug op een geslaagde en tevens indrukwekkende ervaring.“ aldus Antoon Donkers.

Over Alpe d’HuZes
Alpe d'HuZes is opgericht met als doel de onmacht die door kanker ontstaat, om te zetten in kracht. Dit doen we door met zoveel mogelijk mensen steeds weer de grenzen van het mogelijke te verleggen. Alpe d'HuZes is een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd voor de overwinning op kanker. Onder het motto "Opgeven is geen optie" wordt op één dag de legendarische Alpe d'Huez tot 6 keer toe beklommen. Een bijna onmogelijke opgave. De tussenstand van de editie in 2013 is op dit moment 25 miljoen euro. In oktober wordt het eindbedrag bekendgemaakt.

Meer informatie over Alpe d’HuZes is te vinden op www.opgevenisgeenoptie.nl.

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail
Neem contact op

xHeeft u een vraag?