Maak kennis met In Kas, Zo! Incasso zonder gedoe

Schrijf je vorderingen met een kleine hoofdsom altijd direct af? Dat is zeker niet nodig. In Kas, Zo! is een online platform voor no cure, no pay incasso. In Kas, Zo! werd vorig jaar door onze dochteronderneming NDA Incasso gelanceerd. Daarmee bieden we een laagdrempelige oplossing voor ondernemers. Graag stellen wij In Kas, Zo! aan je voor.

 

afbeelding_InKasZO!_website

 

NDA Incasso is alweer twee jaar als dochterbedrijf verbonden aan onze organisatie. De samenwerking is intensief en de diensten vullen elkaar goed aan. Het enige wat ontbrak was een incassodienstverlening vanuit het ‘no cure, no pay’ principe. Met het introduceren van In Kas, Zo! is daar nu verandering ingekomen. Dit incassoplatform staat voor ‘incasso zonder gedoe’. En dat is het ook. Zo ben je als ondernemer niet meer gebonden aan kantoortijden om een vordering ter incasso aan te bieden. Met een aangemaakt account kun je op de website de vordering eenvoudig uploaden. Heb je meer openstaande facturen? Dan vraag je eenvoudig een Excel-template op en vult dit in. Op ieder gewenst moment van de dag bestaat de mogelijkheid om de status van de voortgang van een incasso te bekijken of om vragen te stellen. Volledig online, 24/7. Zonder verplichtingen, geen abonnement, geen strippenkaart. Kortom: zonder gedoe.

 

No cure, no pay

In Kas, Zo! wordt veel gebruikt voor vorderingen met een lage hoofdsom en is bijzonder geschikt voor vorderingen op consumenten (zogeheten business to consumer vorderingen). Doordat de opdrachtgever een aantal stappen zelf doet, zoals het aanleveren van de contactgegevens en de specificatie van de vordering, kunnen dossier- en administratiekosten worden weggestreept. Er wordt alleen betaald voor In Kas, Zo! wanneer er ook daadwerkelijk iets is geïncasseerd. Echt no cure, no pay dus.

 

Zelf het traject kiezen

Inmiddels hebben de eerste gebruikers In Kas, Zo! heel positief ontvangen. Bij opdrachtgevers die een gevarieerde incassoportefeuille hebben (met een lage tot hogere hoofdsom) wordt In Kas, Zo! gebruikt om een eerste start te maken met het incassotraject. Wat niet geïncasseerd wordt, gaat – afhankelijk van de hoogte van de vordering – naar NDA Incasso of direct door naar Janssen & Janssen om gerechtelijke stappen te ondernemen. De niet geïncasseerde facturen met de laagste hoofdsommen worden oninbaar afgeboekt. De opdrachtgever bepaalt zelf het traject.

 

Vrijblijvend advies

Wil je eens samen brainstormen over welke aanpak van jouw openstaande facturen het beste bij je past? Of heb je misschien wel een aantal lage vorderingen die je tot nu toe juist vanwege de geringe hoogte niet ter incasso gaf? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Neem alvast eens een kijkje op de website, www.inkaszo.nl. Daar kun je kennismaken met Penny, de verpersoonlijking van In Kas, Zo! Zij kan je vertellen hoe het traject werkt en geeft antwoorden op de meest gestelde vragen. Ook twittert Penny voor In Kas, Zo! met het account @InKas_Zo. Volg haar voor de meest handige bespaartips, financiële weetjes en noviteiten op het gebied van incassodienstverlening. Alle reden dus om In Kas, Zo! te volgen.

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail
Neem contact op

xHeeft u een vraag?