Komt u naar Buitengewoon?

Op zaterdag 18 april aanstaande organiseren wij op de locatie 'Op Noord' in Eindhoven een prachtig evenement om geld in te zamelen ten behoeven van Stichting Leergeld. Een evenement waar iedereen welkom is, met name ook kinderen! Waar iedereen deel kan nemen aan tal van sportieve activiteiten en kan genieten van zelfgebakken lekkernijen. Ook is er onder andere een mini-braderie waar tweedehands speelgoed verkocht gaat worden, een loterij waar prachtige prijzen te winnen zijn, kunnen kinderen geschminkt worden en zijn er springkussens waar kinderen zich lekker op kunnen uitleven. Zelfs Phoxy komt nog even op bezoek! Dit alles om maximaal geld in te zamelen voor Stichting Leergeld.

 

Stichting Leergeld

Op dit moment leven in Nederland gezinnen met lage inkomens in een situatie waarin er dagelijkse spanning is over het al dan niet kunnen voorzien in de eerste levensbehoefte. Voor de kinderen in deze gezinnen bestaat een reëel risico op sociale uitsluiting, omdat ze om financiële redenen niet of onvoldoende kunnen deelnemen aan activiteiten op school en in het sociaal-maatschappelijke leven. Stichting Leergeld biedt kansen aan kinderen in de leeftijd 4 tot 18 jaar om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Zij bieden hiermee een springplank, waardoor de kinderen weer opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarde krijgen.

 

Programma

Op deze middag kunnen kinderen onder andere op ontdekking in een brandweerwagen en een ziekenwagen. Megá grote hutten bouwen en springkussens aanvallen. Moeten ze even op adem komen? Dat kan. Ze kunnen zich laten schminken als prinses, piraat of wie ze dan ook graag willen zijn. Daarna kunnen ze smullen van hun zelf gecreëerde cake of wafel.
Hebben ze nog energie over? Wandel dan met ze over de mini-braderie waar tweedehands speelgoed verkocht wordt en laat ze op de foto gaan met Phoxy, de mascotte van PSV.
Als laatste is er nog een loterij waar om 16.00 prachtige prijzen te winnen zijn. 

Het gaat een geweldige dag worden met de intentie om een groot bedrag in te zamelen voor Stichting Leergeld. Komt u ook naar deze mooie dag?

 

Flyer Buitengewoon!

 

Logo Op Noord en Stichting Leergeld

 

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail
Neem contact op

xHeeft u een vraag?