Janssen & Janssen organiseert nu ook Corporatiedag in Zuidwest-Nederland

Ieder jaar organiseert Janssen & Janssen in november de Corporatiedag in Heeze. Vanaf dit jaar gaat Janssen & Janssen naast deze Corporatiedag een soortgelijke bijeenkomst in Goes neerzetten. 

 

Op vrijdag 13 juni aanstaande organiseert Janssen & Janssen,op voorspraak en in samenwerking met ondermeer Woongoed Middelburg, speciaal voor woningcorporaties in Zuidwest-Nederland een Corporatiedag in Goes.  Een ideale gelegenheid om samen met andere corporatiemedewerkers kennis en ervaringen uit te wisselen.

 

Dagvoorzitter én gastspreker deze dag is Nadja Jungmann,lector Rechten, schulden en incasso aan de Hogeschool van Utrecht. Zij houdt zich bezig met schuldenproblematiek. Daarnaast is zij organisatieadviseur bij Social Force en lid van de raad van advies van de NVVK. Daarnaast zal Paul Lensen vanuit Corp Support het programma aanvullen.

 

Bent u werkzaam bij een corporatie welke is gevestigd in Zuidwest-Nederland? Dan bent u van harte welkom. U kunt uw interesse kenbaar maken door een e-mail te sturen naar ....

 

 

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail
Neem contact op

xHeeft u een vraag?