Cursus ‘Bewijs verdiept: contracteren en bewijsrecht’. Nog enkele plaatsen beschikbaar!

Graag attenderen wij u erop dat op woensdagmiddag 9 september aanstaande de cursus ‘Bewijs verdiept: contracteren en bewijsrecht’ gaat plaatsvinden. Deze verdiepingscursus is specifiek bedoeld voor de advocatuur. Er zijn nog enkele deelnemersplaatsen beschikbaar.

weegschaal bewijsrecht

 

‘Bewijs verdiept: contracteren en bewijsrecht’

Alle facetten van de algemene bewijsleer in civiele zaken komen in deze cursus aan bod. Aan de hand van verschillende arresten worden vervolgens de bewijsrechtelijke aspecten van diverse fasen van een overeenkomst besproken. Denk hierbij aan de totstandkoming van de overeenkomst (inclusief wilsgebreken), de inhoud en uitleg van de overeenkomst, maar ook aan nakoming of wanprestatie en schadevergoeding. Ook bespreken we per fase het belang van:

• Stelplicht – bewijslast/risico – bewijsaanbod;
• Invloed van verweren op de bewijslastverdeling;
• Hulpmiddelen voor de partij met bewijslast/ risico aspecten van tegenbewijs.


De cursus wordt gegeven door Mr S. (Steven) Venhuizen, Senior Raadsheer bij het Gerechtshof te ’s-Hertogenbosch. De cursus vindt plaats op woensdag 9 september aanstaande op de hoofdvestiging van Janssen & Janssen in Eindhoven. We starten om 13.00 uur en eindigen om 17:30 uur.
 
Inschrijven
De investering bedraagt € 249,- (excl. btw). Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar ....

 

NOVApunten
Na afloop van de cursus krijgt u een certificaat waarmee u uzelf onder de Verordening op de Advocatuur 4 (vier) opleidingspunten kunt toekennen.
 
Praktisch
De cursus vindt plaats op het hoofdkantoor van Janssen & Janssen gelegen aan de Avignonlaan 9 te Eindhoven. Er is voldoende ruimte om te parkeren. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Gerald Hagen via (088) 730 34 37.

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail
Neem contact op

xHeeft u een vraag?