Vragen over betalen?

088 730 34 00

Zakelijke vragen?

088 730 34 37

Direct met ons chatten

Start chat

Incassoprocedure starten

Wij helpen je graag

Jouw klant betaalt niet en jij wilt een opdracht aanleveren? Binnen enkele stappen is dat geregeld. Wanneer je onderstaand formulier invult en naar ons verstuurt gaan wij voor je aan de slag. Je ontvangt dan van ons een bevestiging. We starten eerst met een controle. We kijken dan of het dossier volledig is. Als wij dan nog aanvullende vragen hebben, of wij denken dat incasseren simpelweg niet gaat lukken, dan nemen we nog even telefonisch contact met je op.

Aan de slag!

Wil je aan de slag? Voordat je start kun je hier nog even alle relevante informatie doorlezen. Daarna kun je jouw gegevens invullen en naar ons doorsturen. Let op! Wij behandelen alleen zakelijke betaalachterstanden.

Vul hier je gegevens in

Het oorspronkelijke (gefactureerde) bedrag inclusief btw. Bij meerdere openstaande facturen op dezelfde debiteur kun je ze optellen.
Het totale bedrag (inclusief btw) dat momenteel openstaat. Dus inclusief eventuele aanvullende kosten en minus eventuele deelbetalingen die al ontvangen zijn.
Voeg hier uw bestanden toe. We zien graag de factuur. Maar ook - als u deze heeft - documenten zoals een WIK-brief, herinnering of ingebrekestelling
Op de door u ingediende opdracht zijn van toepassing onze tarieven en onze algemene voorwaarden. Door het indienen van deze opdracht verklaart u kennis te hebben genomen van onze voorwaarden en tarieven en de gelding ervan te aanvaarden.

Alle velden die zijn aangegeven met een * zijn verplicht

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
Heb je een vraag? Bel ons gerust. 088 730 34 37

Maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur