Vragen over betalen?

088 730 34 00

Zakelijke vragen?

088 730 34 37

Direct met ons chatten

Start chat

Schuldbewaking

Jouw klant kan niet betalen? Of is spoorloos?

Soms kan er niet worden geïncasseerd. De rechter heeft weliswaar het vonnis toegewezen, maar er is niets meer te incasseren. Of de klant-debiteur is ‘vertrokken onbekend waarheen’. Heel vervelend als er na een lang incassotraject geen betaling volgt. Toch is dat niet het moment om op te geven. Vaak kan er op een later moment alsnog worden geïncasseerd.

Wanneer een klant-debiteur onvindbaar is en niet geïncasseerd kan worden, adviseren we vaak om het dossier te sluiten. Dit doen we omdat wij het onverantwoord vinden om nog meer kosten te maken.

Een logische volgende stap is dan schuldbewaking. Jouw dossier wordt twee keer per jaar opgepakt. We kijken of we de klant-debiteur kunnen traceren. Mocht dit het geval zijn, gaan wij opnieuw proberen te incasseren. Mocht het niet het geval zijn, start het proces een half jaar later opnieuw.

Direct aan de slag

Wil jij een opdracht bij ons neerleggen? Dan kan eenvoudig via deze website. Door een formulier in te vullen en door te sturen. Wij nemen dan snel contact met je op.

Incassoprocedure starten
Shutterstock 180918242

Dossier-Online

Wil je de voortgang van je dossiers volgen? Dat kan eenvoudig met Dossier-Online. Hiermee kun je 24/7 de actuele status van jouw dossiers inzien. Met Dossier-Online ben je altijd op de hoogte.

Dossier-Online
Dossier Online
Banner8

Een klant die niet betaalt?

Naar contactpagina
088 730 34 37

Maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 20.00 uur.