Vragen over betalen?

088 730 34 00

Zakelijke vragen?

088 730 34 37

Direct met ons chatten

Start chat

Gerechtelijke incasso

Als een motiverende aanpak niet werkt

Je hebt een vordering op een bedrijf of persoon en minnelijke incasso heeft helaas niet het gewenste effect. Of je wilt direct de stap naar de rechter maken. Wij helpen je graag. Janssen & Janssen is als gerechtsdeurwaarder bevoegd tot het uitvoeren van ambtelijke werkzaamheden.

Onze gerechtsdeurwaarders verzorgen het uitbrengen van de dagvaarding. Je kunt dit volgen via Dossier-Online, het online inzagesysteem van Janssen & Janssen. Tijdens de zitting is één van onze juristen aanwezig om jouw belangen te behartigen.

Van dagvaarden tot aan beslagleggen. Het gehele traject kunnen wij voor je verzorgen. Wij zorgen – indien nodig – voor een onderbouwing en advies in de verhaalbaarheid en desgewenst behoort een bezoek ter plaatse tot de mogelijkheden. Als de rechter het vonnis toewijst, gaan wij voor je over tot betekening en beslagleging.

Direct aan de slag

Wil jij een opdracht bij ons neerleggen? Dan kan eenvoudig via deze website. Door een formulier in te vullen en door te sturen. Wij nemen dan snel contact met je op.

Incassoprocedure starten
Shutterstock 180918242

Tarieven

Wil je onze algemene voorwaarden, tarieven en werkwijze bekijken?

Bekijk tarieven
Tarieven

Dossier-online

Wil je de voortgang van je dossiers volgen? Dat kan eenvoudig met Dossier-Online. Hiermee kun je 24/7 de actuele status van jouw dossiers inzien. Met Dossier-Online ben je altijd op de hoogte.

Dossier-Online
Dossier Online
Banner8

Hoe kunnen wij je helpen?

Naar contactpagina
088 730 34 37

Maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 20.00 uur

Banner13

Op de hoogte blijven

Ontvang gratis onze nieuwsbrief

Inschrijven