Vragen over betalen?

088 730 34 00

Zakelijke vragen?

088 730 34 37

Direct met ons chatten

Start chat

Hoe gaan wij om met het coronavirus?

Ook het Coronavirus treft ons. De gezondheid van niet alleen onze medewerkers, maar ook die van onze klanten staat voorop. Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is door de overheid aan iedereen in Nederland gevraagd om thuis te werken als dat mogelijk is. Wij volgen deze regels. Wat betekent dat voor jou?

Betalen
In verband met de maatregelen werkt een groot gedeelte van onze medewerkers vanuit huis en een deel werkt verspreid op onze vestigingen. De meeste vestigingen zijn gesloten voor bezoek, maar het hoofdkantoor in Eindhoven blijft geopend. We helpen je graag telefonisch (088 730 34 00) en via deze website verder. Wil je betalen? Doe dat dan op ons hoofdkantoor in Eindhoven of op het GrensWisselKantoor (GWK Travelex).

Betalen via Grenswisselkantoor
Je kunt ook betalen via het GrensWisselKantoor (GWK Travelex). GWK Travelex heeft in Nederland 50 vestigingen. Neem de brief mee die je van ons hebt gekregen. Kijk voor meer informatie en openingstijden op de website van het GWK.

Deurwaarders blijven aan het werk
Onze deurwaarders blijven aan het werk. Ze nemen hygiƫne maatregelen en houden gepaste afstand en zullen zoveel mogelijk stukken achterlaten in een gesloten envelop..

Heb je vragen?
Heb je een vraag aan ons? Bel ons: 088 730 34 00. Of stuur een e-mail naar: info@janssen-janssen.nl

Wij houden je op de hoogte van ontwikkelingen en danken je voor je begrip.