Onze diensten in creditmanagement

Van contact naar contract en daarna volgens afspraak betaald worden voor geleverde producten of diensten. Zo hoort het te gaan – maar helaas is dit vaak niet de realiteit. Janssen & Janssen kan u ondersteunen in het gehele proces.

 

terug naar boven Debiteurenbeheer

Zijn uw algemene voorwaarden op orde? Hoe goed kent u uw klant-debiteuren, en bent u bekend met de wetgeving die van toepassing is in uw situatie? Hebben uw medewerkers de juiste kwaliteiten om uw klanten tot betaling te bewegen?

Antwoorden op vragen zoals deze geven al snel inzicht in eventuele verbeterpunten. Als u dit goed op orde heeft kunt u de afschrijving op debiteurenbeheer verminderen. Wij kijken graag met u mee of er pijnpunten zijn die we gezamenlijk met u kunnen aanpakken, zodat u een beter rendement behaalt uit uw debiteurenbeheer.

 

 

terug naar boven Minnelijke incasso

Vorderingen die u zelf niet heeft kunnen innen, pakken wij graag voor u op.


Hoe is uw debiteurenbestand opgebouwd? Is een gesegmenteerde aanpak wenselijk, en welke middelen passen hier het beste bij? Is het raadzaam om juristen in te zetten bij zaken met verweer? Wat is verstandig om te doen als er na alle incassohandelingen nog geen betaling is ontvangen?

Wij stellen graag samen met u een maatwerktraject samen om een hoog rendement te behalen uit de incassohandelingen. Bovendien geven wij u een onderbouwd advies wat te doen met vorderingen die niet zijn geïncasseerd. 

 

 

terug naar boven Gerechtelijke incasso

Een volgende stap is die naar de rechter. Wij zorgen altijd voor een onderbouwing in de verhaalbaarheid.


Als het gewenst is, behoort een bezoek ter plaatse tot de mogelijkheden. Onze gerechtsdeurwaarders verzorgen het uitbrengen van de dagvaarding.

U kunt dit altijd volgen via Dossier-Online, ons online inzagesysteem. Tijdens de zitting zal een van onze juristen aanwezig zijn om uw belangen te behartigen.

 

 

terug naar boven Het vonnis ten uitvoer brengen

Wanneer de rechter u in het gelijk heeft gesteld, heeft u een vonnis. Hiermee kunt u uw klant-debiteur dwingen te betalen.

Als dat dan alsnog niet gebeurt kunnen wij voor u beslag leggen op loon, banktegoeden, roerende en onroerende goederen. Dit doen we in overleg met u, zodat dit past bij hetgeen waar u als organisatie voor staat.

 

 

terug naar boven CreditWatch

Uw klant-debiteur is ‘vertrokken onbekend waarheen’? Dan blijven wij zoeken naar mogelijkheden om de vordering alsnog te innen.


Met de CreditWatch van Janssen & Janssen doen wij periodiek een screening, zodat de klant-debiteur wordt getraceerd en alsnog voor de betaling kan zorgen.

 

 

terug naar boven Training en opleiding

Hoe staat het met de kennis van de medewerkers van uw debiteurenadministratie?

Janssen & Janssen biedt verschillende trainingen en opleidingen die bijdragen aan de kwaliteit van uw debiteurenafdeling. Ga naar het kenniscentrum om de mogelijkheden te bekijken.

 

 

terug naar boven Vastgoedincasso

Vastgoedincasso is een aparte tak van sport, maar Janssen & Janssen kent de kneepjes van het vak.

 

De relatie tussen huurder en verhuurder is een bijzondere. Bijvoorbeeld als 't gaat om het incasseren van huurvorderingen betreffende woon- als bedrijfsruimten, achterstallige bijdragen van Verenigingen van Eigenaars, of het voeren van gerechtelijke procedures in verband met bijvoorbeeld overlast.

 

Een team van specialisten in huurincasso is dagelijks bezig met deze problematiek en is breed inzetbaar bij geschillen tussen huurder en verhuurder. Of het nu gaat om woningcorporaties, makelaars, institutionele beleggers, pensioenfondsen of Verenigingen van Eigenaars.

 

terug naar boven Stel uw vraag

Stel uw vraag

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail
Neem contact op

xHeeft u een vraag?