Hoe kan ik betalen?

Hieronder lees je hoe je kunt betalen:

Online betalen via Uwdossier-online

Wil je snel en eenvoudig betalen? De makkelijkste methode is om dit via internet te doen. Je kunt jouw openstaande rekening ook online betalen via Uwdossier-online. Via deze beschermde omgeving kun je betalen via iDEAL, maar ook een betalingsregeling voorstellen.

Om in te loggen heb je het dossier- en accountnummer nodig dat in de brief staat vermeld. Daarnaast heb je een geldig e-mailadres nodig. Uitleg over hoe je kunt inloggen in Uwdossier-online vind je in de brief die je van ons hebt ontvangen.

Rechtstreeks betalen via internetbankieren of via de bank

Wil je zelf via internetbankieren of via jouw bank betalen? Dan kun je de betaling overmaken op ons ABN AMRO rekeningnummer NL28ABNA 0619275022. Let op: vergeet niet het dossiernummer bij de betaling te vermelden! Dit kun je vinden in de brief die je van ons hebt ontvangen.

Betalen via het GrensWisselKantoor (GWK Travelex)

Je kunt ook betalen via het GrensWisselKantoor (GWK Travelex). GWK Travelex heeft in Nederland 50 vestigingen. Deze vestigingen vind je op de grotere NS-treinstations en in het centrum van verschillende steden. Ook vind je ze op Schiphol, Eindhoven Airport en Rotterdam The Hague Airport.

Wil je jouw openstaande rekening betalen via GWK Travelex? Neem dan de brief mee die je van ons hebt gekregen. Hierop kun je het dossiernummer vinden en dit heb je nodig om de betaling te doen. Let op: GWK Travelex kan, afhankelijk van het bedrag, extra kosten in rekening brengen.

Betalen bij één van onze vestigingen

Je kunt ook op één van onze vestigingen betalen. Liefst per pin. Al onze vestigingen zijn geopend van 08.30 tot 17.00 uur.

Wil je de openstaande rekening betalen in één van onze vestigingen? Neem dan de brief mee die je van ons hebt gekregen. Hierop staat het dossiernummer. Dit nummer is nodig om de betaling te doen.

Mijn vraag staat er niet tussen

Heb je een vraag aan ons? Dan kun je deze eenvoudig telefonisch aan ons stellen. Bel naar 088 730 34 00. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 20.00 uur telefonisch bereikbaar.

Neem contact op

xHeeft u een vraag?