Vragen over betalen?

088 730 34 00

Zakelijke vragen?

088 730 34 37

Direct met ons chatten

Start chat

Dé Incasso-oplossing voor het MKB

Hard gewerkt voor je geld maar er wordt ondanks al jouw inspanningen niet betaald?

Dan helpen we je graag verder met een intensieve en uitgebreide incassoprocedure. Doel: binnen maximaal 6 weken succesvol jouw vordering incasseren. In 78% van de gevallen slagen we hier ook in!

Hoe doen we dat? Door gebruik te maken van het All in Kas abonnement ben je verzekerd van de maximale inspanning van onze experts. Niet alleen het sturen van brieven of e-mails maar alle mogelijkheden worden benut om jouw vordering te incasseren. Ook een persoonlijk bezoek van de deurwaarder is een optie. Je weet vooraf wat je mag verwachten en tegen welke kosten.

All in Kas, het totaalpakket voor ondernemers

Met All in Kas heb je een compleet abonnement om als ondernemer niet-betaalde facturen doeltreffend aan te pakken. Wat All in Kas allemaal bevat? Dat lees je hieronder.

Het abonnement bedraagt € 249,00 per jaar. Onze Algemene Voorwaarden zijn hier van toepassing.

Wil je aan de slag? Of juist aanvullende informatie nodig?

Wij helpen je graag. Ga naar onderstaand formulier, vul je gegevens in en druk op ‘verzenden’. Wij sturen je de overeenkomst en de Start Up Kit toe. Heb je nog vragen? Ook dat kan je hieronder in het formulier aangeven. Wij nemen in dat geval binnen 2 werkdagen contact met je op!

Vul hier je gegevens in

Controleer voor verzenden nog even goed of de door jou ingevulde informatie juist is.