Dé partner voor uw ambtelijke opdrachten

JenJ-CORP_man spiegel cirkelComplexe of omvangrijke beslagen, advies, persoonlijk contact en altijd terugkoppeling. En met eigen deurwaarders door het hele land wordt landelijke dekking gegarandeerd. Dit zijn slechts enkele punten waar Janssen & Janssen Incasso & Gerechtsdeurwaarders in de advocatuur om bekend staat.  

 

Janssen & Janssen heeft zich gespecialiseerd in het leggen van beslagen op de meest uiteenlopende gebieden. Van bewijsbeslagen en conservatoire beslagen tot aan pandhoudersexecutie.

Verder beschikt het deurwaarderskantoor over actuele kennis met betrekking tot grensoverschrijdende betekeningen en executie van alle buitenlandse uitspraken. Het betekenen van dagvaardingen, vonnissen en alle overige exploten en het opmaken van een proces-verbaal van constatering behoort tot de orde van de dag.

 

Persoonlijk contact en terugkoppeling
Bij Janssen & Janssen staat persoonlijke aandacht voorop. U ontvangt altijd terugkoppeling over de opdracht en een uitgebreid bezoekverslag. De opdracht wordt zo snel mogelijk afgehandeld, zonder daarbij in te leveren op de kwaliteit. Met 6 kantoren verspreid over heel Nederland en een team van 30 (toegevoegd) gerechtsdeurwaarders garanderen wij landelijke dekking en zijn wij overal in Nederland snel ter plaatse. Het hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven en een team van gespecialiseerde medewerkers staat klaar om de opdrachten voor de deurwaarders voor te bereiden.

Een planner zorgt ervoor dat de deurwaarders de meest efficiënte route rijden.

En spoed? Spoed betekent ook echt spoed. Ook hier wordt niet ingeleverd op de kwaliteit. Wij denken actief met u mee hoe we een opdracht het meest optimaal kunnen uitvoeren en geven een eerlijk advies. Altijd.

 

U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 088 730 34 38 of via e-mail: ....

 

Direct een opdracht aanleveren

Wilt u direct een opdracht aanleveren? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. Of stuur een e-mail naar: ....

 

Contactformulier

 

Tarieven

Bekijk onze tarieven

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail
Neem contact op

xHeeft u een vraag?